KHẢO SÁT SỰ KHÔNG ĐỒNG NHẤT CỦA NHIỆT ĐỘ TRONG KHÔNG GIAN 3 CHIỀU CỦA THIẾT BỊ GIA NHIỆT VÀ ẢNH HƯỞNG CỦA SỰ KHÔNG ĐỒNG NHẤT ĐẾN HỆ SỐ THANH TRÙNG (F-VALUE) TRONG CHẾ BIẾN HAM
Abstract
Tóm tắt
Article Details
Tài liệu tham khảo
DHSS (1994) Guidelines for the Safe Production of Heat Preserved Foods. Department of Health, HMSO, London
Lewis M J (2006) Thermal processing. In: Brennan J G. Food Processing Handbook. Willey-VCH Verlag GmbH & Co. KGaA, Weinheim, Germany. ISBN: 978-3-527-30719-7
Smout C; Van Loey A M L; Hendrickx M E G (2000) Non-uniformity of Lethality in Retort Processes Based on Heat Distribution and Heat Penetration data. Journal of Food Engineering, 45(2), 103-110
Sun W D (2007) Computational Fluid Dynamics in Food Processing. CRC Press, Taylor & Francis Group
Thanh V T, Van Brecht A, Vranken E, Berckmans D (2007) Modelling of Three Dimensional Air Temperature Distribution in Porous Media. Journal of Biosystems Engineering. 96(3), 345-360. (EurAgEng Outstanding Paper Award 2008)
Van Brecht A; Aerts J M; Berckmans D (2002) Quantification and Control of the Spatio-Temporal Gradients in an Incubator. Avian and Poultry Biology Reviews