TUYỀN CHỌN NẤM MỐC CÓ HOẠT TÍNH ĐƯỜNG HÓA CAO TỪ MEN RƯỢU XUÂN THẠNH
Abstract
Tóm tắt
Article Details
Tài liệu tham khảo
Ardhana, M. M., and Fleet, G. H., 1989. The microbial ecology of tape ketan fermentation. International Journal of Food Microbiology 9, 157-165.
Dung, N. T. P., Rombouts, F. M. and Nout, M. J. R., 2007. Characteristic of some traditional Vietnamese starch-based rice mine fermentation starters (men). Swiss Society of Food Science and Technology, Elsevier, 130-135.
Ellis, J. J., Rhodes, L. J., and Hesseltine, C. W. 1976. The genus Amylolyces. Mycologia 68, 131-143.
Hesseltine, C. W., 1991. Zygomyces in food fermentations. Mycologist 5, 152-169.
Nguyễn Đức Lượng, 1998, Thực phẩm lên men truyền thống, Công nghệ vi sinh vật tập 3, Đại học Khoa học Kỹ thuật thành phố Hồ Chí Minh.Samson, R. A. and Hoekstra, E. S., 2002. Introduction to food and airborne fungi. Sixth edition, Utrecht: Centraalbureau voor Schimmelcultures.
Ray, B., 2001a. Food ingredients and enzymes of microbial origin. In Fundamental food microbiology. Second edition ed. B. Ray, pp. 189-200. Boca Raton, Florida: CRC press.
Ray, B., 2001b. Microorganism used in food fermentation. In Fundamental food microbiology. Second edition ed. B. Ray, pp. 109-118. Boca Raton, Florida: CRC press.
Shigechi, H., Uyama, K., Fujita, Y., Matsumoto, T., Ueda, M., Tanaka, A., Fukada, H., and Kondo, A., 2002. Efficient ethanol production from starch through development of novel flocculent yeast strains disleying glucoamylase and codislaying or secreting α-amylase. Journal of Molecular Catalysis B: Enzymatic 17, 179-187.
Steinkraus, K. H., 1989. Industrialization of indigenous fermented foods. New York and Marcel Dekker, Inc.