ẢNH HƯỞNG CỦA CÁC ĐIỀU KIỆN TỒN TRỮ ĐẾN SỰ THAY ĐỔI CHẤT LƯỢNG MÍA CÂY (SACCHARUM OFFICINARUM L.) SAU THU HOẠCH Ở LONG MỸ, HẬU GIANG
Abstract
Tóm tắt
Article Details
References
Bùi Quang Vinh, 1998. Phân tích và quản lý hóa học mía – đường. NXB Nông Nghiệp, TPHCM.
Thái Nghĩa, 2006. Mía – Đường Việt Nam. NXB Nông Nghiệp, TPHCM.
Guilbeau, W.F., Coll, E.E. and Martin, L.F., 1955. Effect of delay in grinding on value and processing quality of sugarcane juice. Sugar Journal 18, pp. 30 - 31.
Thangavelu, S., 2005. Commercial cane sugar percent in top and bottom portion of sugarcane genetics stocks and its associations with quality components. Madras Agric. J. 92 (10-12), pp.737-741.
Lontom.W, M. Kosittrakun, and S.E. Lingle. 2008. Relationship of acid invertase activities to sugar content in sugarcane internodes during ripening and after harvest. Thai journal of agricultural science 2008, 41(3-4): 143-151.
Zdarsdky. J, J. Rehor, R. Bretshneider. 1976. Method of post-harvest treatment of sugarcane. United State Patents.