THỰC TRẠNG CHẾ BIẾN DƯA CẢI TẠI LÀNG NGHỀ TÂN LƯỢC (BÌNH TÂN - VĨNH LONG)
Abstract
Tóm tắt
Article Details
References
Acedo A. L. (2010) Postharvest Technology for Leafy Vegetables. AVRDC Publication, Taiwan.
Anderson R. E., Daeschen M. A., Erikson C. E. (1988) Controlled acid lactic fermentation of vegetables. 8th International Biotechnology Symposium Paris, Vol II: 855-868.
Karoviová J. and Kohajdová Z. (2005). Lactic acid-fermented vegetable juices – Palatable and homesome food. Chem. Pap. 59(2)143-148.
Nguyễn Đức Lượng (1999). Công nghệ vi sinh vật, Tập 3, Thực phẩm lên men truyền thống. Nhà Xuất Bản Đại học Quốc Gia Thành phố Hồ Chí Minh.
Srilaong, V. (2007). Processing technologies for leafy vegetables in Thailand. Paper presented during the RETA 6376 Workshop on Best Practices in Postharvest Management of Leafy Vegetables in GMS Countries, 25-27 October 2007, Hanoi, Vietnam.
Steinkraus K. H. (1983). Lactic acid fermentation in the production of foods from vegetables, cereals and legumes. Antonie van Leeuwenhoek. 49: 337-348.
Thanh, C.D. (2007). Problems and needs of leafy vegetable value chains in selected upland areas in Vietnam and available country interventions. Paper presented during the RETA 6376 Workshop on Best Practices in Postharvest Management of Leafy Vegetables in GMS Countries, 25-27 October 2007, Hanoi, Vietnam.
Văn Quốc Thanh Thủy, Trần Thanh Trúc, Nguyễn Văn Mười (2006). Ảnh hưởng của nồng độ muối và nhiệt độ lên men đến chất lượng củ hành tím muối chua. Tạp chí Khoa học Trường Đại học Cần Thơ, 6: 18:23.