KHắC PHụC TáC ĐộNG CHáY NHựA TRÊN Vỏ TRáI XOàI CáT HòA LộC BằNG HóA CHấT
Abstract
Tóm tắt
Article Details
Tài liệu tham khảo
Bosquez, E, S. C Figueroa, J. Dominguez, L Perez, C. Kerbel and F. Diaz-de-Leon, 2000. Sapburn control by the appication of different chemical compounds in Mexican Mango fruit with exportation quality. Acta Horticulturae 509: 687 - 694.
Emex, A. C. 1996. Norma de Calidad para Mango Fresco de Exportation, Jalisco, Mexico
Nguyễn Bảo Vệ và Trần Thị Kim Ba, 2002. Phân loại độ già trái xoài Cát Hòa Lộc sau thu hoạch bằng phương pháp tỉ trọng. Trong: Kỹ yếu Hội Nghị Khoa Học, Công Nghệ và Môi Trường khu vực Đồng Bằng Sông Cửu Long lần thứ 18 tại Kiên Giang, Tập 1. Kiên Giang. Trang I.9-I.6.
Lim, T. K and W. Kuppelweiser, 1993. Mango sapburn amelioration in the Northem Territory; Acta Horticulturae 341: 518 - 527.
Loveys, B. R, S. P. Robinson, J. J Brophy, and E. K. Chacko 1992. Mango Sapburn: components of fruit sap and their role in causing skin damage. Australian Journal of Plant Physiology, 19: 449 - 457.
O’Hare, T. J. 1994. The susceptibility of Thai and Australian Mango Cultivars to Sap Injury and Possible Means of Control. Development of Postharvest Handling Technology for Tropical Tree Fruits. ACIAR Proceedings No.58