Ảnh hưởng của điều kiện chần (cà rốt) và tối ưu hóa thành phần nguyên liệu (cà rốt - táo - dưa leo) cho quá trình chế biến nước ép hỗn hợp
Abstract
Tóm tắt
Article Details
Tài liệu tham khảo
Agresti, A., 1996. An introduction to categorical data analysis. Wiley andSons. New York. 312pp.
Cañeque, V., Pérez, C., Velasco, S., Diaz, M.T., Lauzurica, S., Álvarez, I. &De laFuente, J., 2004. Carcass and meat quality of light lambs using principal component analysis. Meat Science, 67(4), 595-605.
Garcia, G., Sriwattana S., No H.K., Corredor, J.A.H and Prinyawiwatkul, W., 2009. Sensory optimization of a mayonnaise-type spread made with rice bran oil and soy protein. Journal of Food Science, 74(6):248–254.
Hair, J.F., Anderson, R.E., Tatham, R. L., and Black, W.C. 1998. Multivariatedata analysis. 5thEdition. Prentice Hall, Inc. Upper Saddle River. New Jersey. 730 pp.
Hough, G., Bratchell, N., and Macdougall, B., 1992. Sensory profiling ofDulce deLeche, a dairy based confectionary product. Journal of Sensory Studies, 7(3):157-178.
Nguyễn Minh Thủy, Nguyễn Thị Mỹ Duyên, Trương Quốc Bìnhvà ctv., 2009. Phát triển đa dạng các sản phẩm từ gấc. Tạp chí Khoa học Trường Đại học Cần Thơ: 11, 254-261.
Greenhoff, K. and MacFie, H.J.H., 1994. Preference Mapping in practice. InMac Fie, H. J. H. and Thomson, D. M. H(eds)Measurement of food preferences.. Blackie Academics and Professional. London. U.K.137-166.
Lawless, H. and Heymann, H., 1998. Sensory evaluation of food: Principles and Practices. New York, Kluwer Academic/Plenum Publishers.
Powers, J.J., 1984. Using general statistical programs to evaluate sensory data. Food Technology.38(6):74-82.
Shi, H., Vigneau-Callahan K.E., Shestopalov A.I., Milbury P.E., Matson W.R.& Kristal B.S., 2002. Characterization of diet-dependent metabolic serotypes: Proof of principle in female and male rats. The Journal of Nutrition, 132(5), 1031-1038