Isolation and selection of lactic acidaicd bacteria applied in spirulina supplemented yogurt fermentation
Abstract
Tóm tắt
Article Details
References
Abee, T., Beldman G., van de Broek B., Houben J., Nout R., Rombouts F., Schuostra S., Voragen F., Wouters J., Noomen A. and P. Walstra. 1999. Food Fermentation. Wageningen Agricultural University, Holland.
Adam, M.R. and Moss, M.O. 2000. Food Microbiology, 2nd ed. RS C, UK.
Hồ Thị Lẹ. 2009. Nghiên cứu quy trình sữa chua đậu nành tảo Spirulina. Khoá luận tốt nghiệp, Trường Đại học Nông Lâm TP. Hồ Chí Minh.
Lê Văn Lăng. 1999. Spirulina - Nuôi trồng, Sử dụng trong Y dược và Dinh dưỡng. Nhà xuất bản Y học.
TCVN 7030:2002, Sữa chua – Quy định kỹ thuật. 2002. Bộ Khoa học và Công nghệ.
Varga, L. 2006. Effect of acacia (Robinia pseudo-acacia L.) honey on the characteristic microflora of yogurt during refrigerated storage. International Journal of Food Microbiology 108, pp.272-275.