ẢNH HƯỞNG CỦA SỰ THAY ĐỔI KHỐI LƯỢNG ĐẾN TÍNH CHẤT VẬT LÝ ĐẶC TRƯNG CỦA CÁ SẶC RẰN
Abstract
Tóm tắt
Article Details
Tài liệu tham khảo
Nguyễn Văn Lệ (2004). Nghiên cứu các biện pháp bảo quản và chế biến cá rô phi xuất khẩu, trích dẫn từ http://www.fistenet.gov.vn, cập nhật ngày 6/5/2007.
Trung tâm Thông tin Thủy sản, 2007. Cá tra, ba sa, rô phi. Bộ Nông nghiệp và Phát triển nông thôn.
Anderson, R.O., S.J. Gutreuter, (1983). Length weight and associated structural indices. In: Nielsen, L.A, Johnson D.L. (Eds), Fishers Techniques. American Fisheries Society, Bethesda, Maryland, 280 – 300 pp.
Cone R.S. (1989). The need to reconsider the use of condition indices in fishery science. Trans. Am. Fish Soc. 118 950, 110 – 114 pp.
Froese R. and D. Pautly, 1998. FishBase 98: Concept. Design and Data Source (http://www.fishbase.org/manual/contents.htm). ICLARM) Manila, 293 pp.
Jone R.E., R.J. Petrell, D. Pauly (1999). Using modified length – weight relationships to assess the condition of fish. Aquacultural engineering 20, 261 – 276 pp.
Murray J. and J.R. Burt (2001). The compostition of fish. Torray advisory note No. 38 (FAO).
Robinson E.H. and Li M.H. (2007). Effects of Fish Size and Feeding Frequency on Channel Catfish Production. Research Report was published by the Office of Agricultural Communications, a unit of the Division of Agriculture, Forestry, and Veterinary Medicine at Mississippi State University, volume 24 No 2.