TÍNH ĐA DẠNG PHẨM CHẤT CỦA TRÁI ĐU ĐỦ (CARICA PAPAYA L.) HÌNH THON DÀI TẠI THÀNH PHỐ CẦN THƠ
Abstract
Tóm tắt
Article Details
References
Bùi Kim Tùng. 2002. Món ăn bài thuốc. Nhà xuất bản tổng hợp Đồng Nai. Trang 17.
George F.M.Ball. 2006. Vitamin in foods-Analaysis, Bioavailability, Stability. CRC Press, Taylor&Francis Group. 60-61pp. Giovanni Chaves-Bedoya Víctor Núñez. A scar marker for the sex types determination in colombian genotypes of carica papaya. 4pp.
Gloria B. Cagampang and Felicito M. Rodriguez. 1980. Methods of analysis for Screening Crops of Appropriate Qualities. 7pp.
Nguyễn Thành Hối, Dương Minh và Võ Thanh Hoàng. 1999. Cây đu đủ (Carica papaya). Nhà xuất bản Nông nghiệp thành phố Hồ Chí Minh. Trang 1-4.
Leandro Marelli De Souza; Karla Silva Ferreira; José Benício Paes Chaves; Sílvio Lopes Teixeira. 2008. L-ascorbic acid, Beta-carotene and lycopene content in papaya fruits(Carica papaya) with or without physiological skin freckles. Sci. Agric. (Piracicaba, Braz.), v.65, n.3. 246-250pp.
Luthfunnesa Bari, Parvez Hassan, N.Absar, M.E.Haque, M.I.I.E.Khuda, M.M.Pervin, Shahanaz Khatun And M.I Hossain. 2006. Nutritional Analysis of two Local Varieties of Papaya (Carica papaya L.) at Different Maturation Stages. Pakistan Journal of Biological Sciences 9 (1): 137-140.
Manju Sundriyal. 2004. Wild edible plants of sikim Hymalaya: nutritive values of selected species. Economic botany. 58 p.
Trần Thế Tục và Đoàn Thế Lư. 2002. Cây đu đủ và kĩ thuật trồng. Nhà xuất bản Lao động – Xã hội Hà Nội. Trang 1-27
Võ Công Thành. 2005. Giáo trình Kĩ thuật điện di protein . Khoa Nông Nghiệp. Đại học Cần Thơ. Chương 1: 1-17.
Ying-Kwok Chan. Breeding Plantation Tree Crops: Tropical Species, Breeding Papaya (Carica papaya L.), Chapter 4. Springer Science and Business Media, LLC 2009. 121-159pp.