BIệN PHáP LàM TRONG Và ỔN ĐịNH SảN PHẩM RƯợU VANG KHóM
Abstract
Tóm tắt
Article Details
References
Bonnie, T. P. and Choo, Y. M. 1999. Oxidation and Thermal Degradation of Carotenoids. Journal of Oil Palm, 2(1), 62–78.
Emanuel, N. M.; Denisov, E. T.; Maizus Z. K. 1967. Liquid-phase Oxidation of Hydrocarbons. New York. Plenum Press.
Freeman, G. G. and Donald, G. M. S. 1957. Fermentation processes leading to glycerol. II. Studies on the effect of sulfites on viability, growth and fermentation of Saccharomyces cerevisiae. Appl. Microbiol 5, 211-215.
Jacob, N. 2009. Pectinolytic Enzymes (Book Chapter). Biotechnology for Agro-Industrial Residues Utilisation, Part IV, Pages 383-396
Khachik, F. 2004. Chemical and metabolic oxidation of Carotenoid. Oxidants and antioxidants in Biology. Santa Barbara, California. pp 57.
Lương Đức Phẩm. 1997. Công Nghệ Vi Sinh Vật Học. Đại học Quốc Gia Thành Phố Hồ Chí Minh.
Nguyễn Minh Thủy. 2010. Ổn định và nâng cao chất lượng rượu vang sim bằng biện pháp hóa học và sinh học. Tạp chí Khoa học Trường Đại học Cần Thơ, Vol. 14, 195-204
Nguyễn Thị Thu Thủy. 2008. Bài giảng Hóa Sinh Học Thực Phẩm, Khoa Nông Nghiệp và Sinh học ứng dụng, Trường Đại học Cần Thơ.
Ribéreau-Gayon, P., Dubourdieu, D., Donèche, B., Lonvaud, A. 2006. Handbook of Enology Volume 1, John Wiley and Sons, England
http://www.tiengiangdost.gov.vn/tsan/ndung_tsan.aspx?ma=219 (tháng 7 năm 2007)