HIỆU QUẢ CỦA SỰ BỔ SUNG CALCIUM VÀ PHÂN DƠI VÀO MÔI TRƯỜNG DINH DƯỠNG THỦY CANH CÂY CÀ CHUA SAVIOR (LYCOPERSICON ESCULENTUM)
Abstract
Tóm tắt
Article Details
Tài liệu tham khảo
Benton Jones, J.Jr. (1999) Tomato plant culture: In the Field,Greenhouse, and Home Garden. CRC Press Boca Raton London New York Washington, D.C.
Đại học Cần Thơ (1996), Giáo trình Thực tập Sinh hóa, Bộ môn Sinh lý - Sinh hóa, Khoa Nông nghiệp, Đại học Cần Thơ, Tài liệu lưu hành nội bộ.
Kubota, C. (2009). Production of Hydroponic Tomatoes Rich in Flavor and Bioactive Compounds. The University of Arizona. Tucson, AZ 85721-0036
Sainju U. M., Ramdane Dris and Bharat Singh (2003), Mineral nutrition of tomato. Agricultural Research Station, Fort Valley State University, Fort Valley, Georgia 31088, USA.
Saure M. C. (2001). Blossom-end rot of tomato (Lycopersicon esculentum Mill.) - a calcium- or a stress-related disorder. Chamber of Agriculture, Dorfstr. 17, 21647 Moisburg, Germany
Sridhar K.R., K.M. Ashwini, S. Seena, and K.S. Sreepada (2006) Manure qualities of Guano of insectivorous cave bat (Hipposideros speoris) Tropical and Subtropical Agroecosystems 2006 (6): P. 103-110
Tạ Thu Cúc (2005), Giáo trình kỹ thuật trồng rau. NXB Hà Nội. 305 trang
Uzun, S., A. Balkaya and D. Kandermir (2007) The effect of different mixtures of organic and inorganic materials and growing positions on vegetative growth of aubergine (Solanum melongena L.) grown in bag culture in greenhouse. OMÜ Zir. Fak. Dergisi, 2007,22(2):149-156 J. of Fac. of Agric., OMU, 22(2):149-156
Viện Thổ nhưỡng Nông hóa (1998), Sổ tay phân tích Đất, Nước, Phân bón, Cây trồng, NXB Nông nghiệp
Wakoh, H., S. Fujiwara and K. Sasaki (1992), Optimal control of water content, nutrient concentration and bacteria in tomato hydroponics. Acta Hort. (ISHS) 319:499-504. http://www.actahort.org/books/319/319_78.htm