Bể rửa ứng dụng sóng siêu âm
Abstract
Tóm tắt
Article Details
Tài liệu tham khảo
Feeherry, F., Doona, C. and Kustin, K, 2010. Case Studies in Novel Food Processing Technologies. Industrial applications of high power ultrasonics in the food, beverage and wine industry. Woodhead Publishing Limited. pp. 119 – 138.
Chemat, F. and Khan, M.K., 2011. Applications of ultrasound in food technology: processing, preservation and extraction. Ultrasonics sonochemistry, 18(4): pp.813-835.
Kim, J.Y., Lee, J.S., Kwon, T.R., Lee, S.I., Kim, J.A., Lee, G.M., Park, S.C. and Jeong, M.J., 2015. Sound waves delay tomato fruit ripening by negatively regulating ethylene biosynthesis and signaling genes. Postharvest Biology and Technology, 110: pp.43-50.
Lương Vinh Quốc Danh và Trần Hữu Danh, 2017. Giáo trình Vi điều khiển MSP430. NXB Đại học Cần Thơ, 331 trang.
Phan Thanh Hà, 2014. Một vài ứng dụng của siêu âm. Tạp chí thông tin Khoa học và Công nghệ Quảng Bình. 3/2014: 36-41.
Morey, M.D., Deshpande, N.S. and Barigou, M., 1999. Foam destabilization by mechanical and ultrasonic vibrations. Journal of Colloid and Interface Science, 219(1): pp.90-98.
Mason, T.J., Povey, M.J.W, 1998. Power ultrasound in food processing: the way forward. High Energy Chem, 38: pp. 285–294.
Nguyễn Đức Thuận, Nguyễn Vũ Sơn và Trần Anh Vũ, 2003. Cơ sở Kỹ thuật siêu âm. NXB Khoa học và Kỹ thuật, 348 trang.
Nguyễn Tấn Minh, 2015. Siêu âm và ứng dụng, 29-07-2015. http://www.ttud.com.vn/Default.aspx?tabid=169&ndid=561&language=en-US