SỰ THAY ĐỔI TÍNH CHẤT HÓA LÝ CỦA HẠT SEN THEO ĐỘ TUỔI THU HOẠCH
Abstract
Tóm tắt
Article Details
Tài liệu tham khảo
Bùi Thị Cẩm Hường, Nguyễn Bảo Vệ, (2005). Khảo sát sự thay đổi một số đặc tính trái xoài Châu Hạng Võ ở giai đoạn tiền thu hoạch, Trong: Hội thảo quốc gia “Cây có múi, xoài và khóm”, Nhà xuất bản Nông nghiệp.
Hoàng Kim Anh, (2005). Hóa học thực phẩm, Nhà xuất bản Khoa học Kỹ thuật.
Camelo A.F.L., (2002). Manual for the preparation and sale of fruits and vegetables: From field to market. FAO Agricultural Services Bulletin 151.
Eskin N.A.M., H.M. Hendersen, R.J. Townsend, (1971). Biochemistry of food, Academic Press, NewYork and London.
Fellows P., (2002). Food processing technology: Principles and Practicle (second edition), CRC Press, Woodhead Publishing Limited.
Jackman R.L., and D.W. Stanley, (1995). Perspectives in the textural evaluation of plant foods, Trends in Food Science & Technology, 6, 20 - 39.
Kosiyachinda S., S. Lee, and K. Poernomo, (1984). Maturity Indices for Harvesting Mango, In: Mango fruit development, Postharvest Physiology and Marketing in Asean, 33 – 38 pp.
Rahman M.S., (2005). Mass – Volume – Area – Related properties of Food, 2003. In: Engineering Properties of Food (Edited by Rao M.A, S.S.H. Rizvi and A.K. Datta). Taylor and Francis Group, LLC.
Sahin S., and S.G. Sumnu, (2006). Physical properties of foods. Springer Science Business Media.
Van Buren J. P., (1979). The chemistry of texture in fruits and vegetables. Journal of Texture Studies, 10, 1-23.
Waldron K. W., A. C. Smith, A. J. Parr, Ng A., and M. L. Parker, (1997). New approaches to understanding and controlling cell separation in relation to fruit and vegetable texture. Trends in Food Science & Technology, 8, 213-221.
Zubay G.L., (1998). Biochemistry, McGraw – Hill companies.